Ock

İdareci öğretmen ve personel işbirliği ile okulumuzu  2. Donem için tertemiz halde hazır hale getirdik. İyiki bu kadromuz var.

Ock

Ilıcalar Belediye Başkanı Mehmet Akif Günerigök ten öğrencilerimize karne hediyesi. Belediye Başkanımız bütün öğrencilerimize çikolata ikram etti. İnceliği için başkanımıza teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda bu ayın sınıfı olarak 3/A sınıfı seçildi. Sınıf disiplini, ders başarısındaki artış, ders içi etkinlikler ve temizlik gibi konular baz alınarak seçilen ayın sınıfını ve sınıf  öğretmeni Eda KAYMAZALP i tebrik ederiz.

Ara

ILICALAR Beldesinde bulunan ilkokullar arasında yapılan  Bilgi yarışmasında okulumuz  4/A sınıfı 1. olmuştur. Sınıf öğretmeni Turgut ASLAN’ı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

İSTİKLAL MARŞIMIZIN ŞAİRİ MEHMET AKİF ERSOY’U VEFATININ 81. DÖNÜMÜNDE RAHMETLE ANIYORUZ.

Ara

Okulumuzda geridönüşümde kullanılabilecek atıkları kurtarma çalışması yapıldı. Bu sayede kullanılabilir haldeki  kağıtlar israf edilmememiş ve değerlendirilmiş oldu.