Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103.Yıl dönümü.Merhum Mehmet Akif Ersoy'u ve şehitlerimizi minnetle anarken ;Büyük Şairimizin dediği gibi "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın."diyoruz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri pojesi kapsamında Anasınıfı öğrencilerimiz tarafından etkileşimli kitap okuma ve pano çalışması yapıldı.

Ara

Bingöl Satranç İl birinciliği yarışmasında okulumuz Küçükler(7-12)kategorisinde 2 tane 1.lik bir tane 2.lik ve 2 tane 3.lük elde etti.Emeklerinden dolayı Sinan Varol hocamızı ve başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutluyoruz.

Kas

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Ekim ayı boyunca yapılan gözlemler ve değerlendirmeler sonucunda  her kademede bir Ayın Sınıfı ve her sınıf düzeyinde bir Ayın Öğrencisi seçildi. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize plaket, rozet ve hediyelerini okul müdürümüz Murat PESEN düzenlenen törenle takdim etti. İlkokul kademesinde 1/A Sınıfı ve ortaokul kademesinde ise 6/A sınıfı ayın sınıfı seçildi. Kazanan sınıf ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, Emeklerinden dolayı 1/A Sınıf Öğretmeni Melisa ŞİMŞEK 'e  ve 6-A Sınıf Öğretmeni Yeknur ORMANGÖREN 'e teşekkür ediyoruz.Bir sonraki ay için de bütün sınıflarımızın ve öğrencilerimizin aynı özen ve gayretle devam etmesini temenni ediyoruz.Ayın öğrencileri 1/A Umut KUYULDAR, 2/A Meryem ETUKUŞERTEN , 3/A Rabia KUYULDAR , 4/A Beyzanur CANBAZ, 5/A Hacer KAYMAZALP , 6/A Musa KOBURCUK, 7/A İlkay GÜÇ,8/A Hanzade KAYMAZALP seçilmiştir.

Kas

26-28 Ekim 2023 tarihleri arasında Gençlik Spor il Müdürlüğüne bağlı Karşıyaka Spor Salonunda yapılan ödüllü Cumhuriyet Bayramı Satranç turnuvasında öğrencilerimiz farklı kategorilerde dereceye girip ödüllerini aldılar.

Kas

Vatanımızın kuruluşunun 100.yılını tüm coşku ve heyecanımızla kutladık.Bugün Nice yüzleri kutlayacağımız bir Türkiye Cumhuriyeti diliyoruz.Türkiye Cumhuriyetinin 100.yılı kutlu olsun.

Okullarda Zorbaca İçeriğe Sahip Oyunlar

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimizden pazar kahvaltısı.

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimiz 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler yaptılar.

Haz

Okulumuz idarecileri tarafından organize edilen iftar yemeğinde tüm öğretmenler ve personeller ile birarada iftar yapıldı, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

2017-2018 Eğitim ve öğretim yılının sonuna geldik. Başarılı bir senenin ardından herkesin beklediği gün geldi. Öğrencilerimizin ve velilerimizin katıldığı karne töreninde okul müdürümüz sayın Murat PESEN kısa bir konuşma yaparak öğrencilerimizi  tebrik etti. Mezun olan 4.Sınıflara güzel dileklerde bulundu. Daha sonra İftihar belgesi alan öğrencilerimize belgelerini dağıttı. Bizlerde öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Nis

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün; 23 Nisan 1920 yılında, milli egemenlik ilkesi ışığında Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisinin açılması münasebetiyle çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Nis

Sinan hoca ve öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik ederiz. Yine yeni yeniden satrançta il birincisiyiz.

Nis

Mart ayının davranış bakımından en başarılı öğrencileri olarak 2/A sınıfından Rüya KUYULDAR, 6/A sınıfından Nur Seda KUYULDAR, 6/B Sınıfından Nurullah GÜNERİGÖK seçilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder, örnek davranışlarının devamını dileriz.