Okulumuzu Tercih Edecek Öğretmen Arkadaşlarımız İçin Okul Tanıtımı

Gerek öğrencileriniz için, gerekse sizler için en hayırlı olacak okullarda görev yapmanızı temenni eder, hepinize yeni görev yerlerinizde başarılar dileriz.

İl içi, il dışı, özür grubu atamaları ile ilk atama başvurularında okulumuzu tercih edecek öğretmenlerimizin, okulumuz hakkında ihtiyaç duyacakları bilgiler aşağıdaki gibidir.

(Son güncelleme 05.05.2023)

1. ULAŞIM

Bingöl-Erzurum karayolu 20.km üzerinde bulunan okulumuza, Bingöl Merkez'den 30 dakikada bir hareket eden Bİngöl-Ilıcalar minibüsleri ile direkt olarak ulaşılabilir.

Öğretmen arkadaşlarımız, Bingöl Merkez'den öğretmen servisi ile okulumuza ulaşabilirler. Öğretmen Servisi Bİngöl Merkez'deki tüm bölgelerden öğretmenlerimizi almaktadır. Öğretmen Servisi için aylık ücret 650 TL dir.

2. KONAKLAMA

• Okulumuzda görevli öğretmenler Bingöl Merkez'de ikamet etmektedir.
  • Okulumuzda göreve başlayacak öğretmenlerimize konaklama ve nakliye konusunda gereken bilgilendirmeler okul idaresince sağlanacaktır.
  • Bekar öğretmenler, ilçemizde bulunan Öğretmenevi'nde veya Polisevi, DSİ Konukevi'nde geçici veya kalıcı olarak konaklama imkanına sahiptirler.
  • Tamamında doğalgaz olan Bingöl ilçe merkezinde ev kiraları, konutun konumu ve yapı özelliklerine göre farklılık göstermekle birlikte 2000 TL den başlamaktadır.

3. DERS SAATLERİ

Okulumuzda 08.30'dea başlayıp 14.25'te bitmek üzere günlük 6 saat ders işlenmektedir. Ders giriş çıkış saatleri aşağıdaki gibidir:

1. Ders: 08.30 - 09.10

2. Ders: 09.25 - 10.05

3. Ders: 10.20 - 11.00

4. Ders: 11.15 - 11.55

Öğle T.: 11.55 - 12.50

5. Ders: 12.50 - 13.30

6. Ders: 13.45 - 14.25

4. ÖĞRENCİ VE PERSONEL BİLGİLERİ

Okulumuzda sınıf mevcudu ortalama 15 öğrenci olan Anasınfı, 1. 2. 3. ve 4. sınıflarımız bulunmaktadır. (Birer şube)

Özel Eğitim Sınıfı'nda 1 öğrenci bulunmaktadır.

Personel sayılarımız aşağıdaki gibidir:

2 idareci

5 öğretmen

79 öğrenci

5. EK DERS, NÖBET VE BELLETMENLİK

Okulumuzda görev yapan öğretmenlerimiz nöbet ve ek ders ücretlerini gündüz ücretinden almaktadır.Özel Eğitim Sınıfı'nda görevli öğretmenler nöbet ve ek ders ücretini %25 arttırımlı olarak almaktadır.

Özel eğitim ve sınıf öğretmenlerimiz, nöbet dahil haftalık 20 saat ek ders almaktadır.

Öğretmenlerimize haftada maksimum 2 gün kat/bahçe nöbeti görevi verilmektedir.

Okulumuzda pansiyon bulunmamaktadır; ancak belleticilik yapmak isteyen öğretmenlerimizin, ilçemizde bulunan kız ve erkek yurtlarında görev yaparak belleticilik ücreti alabilme imkanları bulunmaktadır. Bu kapsamda belirli dönemlerde belletmen ihtiyacı olan okullar yazıyla ihtiyaç bildirmektedirler.

6. OKULUMUZ HAKKINDA GENEL BİLGİLER

• Okulumuz 3. hizmet bölgesi 4. hizmet alanında bulunmakta olup zorunlu hizmet kapsamındadır.
  • Yıllık 22 puan hizmet puanı veren okulumuz için öngörülen hizmet süresi 5 yıldır.
  • Okulumuz kömür yakıtlı kalorifer sistemi mevcut olup kalorifercimiz bulunmaktadır.
  • Öğretmenlerimizin, öğle yemeklerini ücret karşılığı bir ablamız hazırlamaktadır.(haftada nöbetçi iki öğretmen yemek malzemelerini temin eder.)
  • Okulumuzda görevli tüm öğretmenlerin ders saatleri haftalık 30 saat olduğu için ders programlarında boş gün bırakılamamaktadır.
  • Sosyal etkinliklere önem veren bir okul olduğumuzdan dolayı gezi ve eğlence faaliyetlerine imkanlar el verdiğince zaman ayrılmaktadır.
  • Öğretmen servisinin şoförü aynı zamanda çevre illere de tur düzenlemektedir. Karadeniz, Guneydogu ve diğer illeri ilkbahar, yaz ve sonbahar dönemlerinde  ziyaret etme imkanı bulabilirsiniz.
  • Okulumuzla ilgili daha detaylı bilgilere sitemizde bulunan güncel içerikleri inceleyerek de ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi için;

0506 - 656 89 56

Fatih GÜNERİGÖK

ve

Murat BÜRLÜKKARA

Okul Müdür Yardımcısı

Not: Mesai saatleri içerisinde okulumuzu tercih edecek öğretmenlerimiz ulaşabilirler. Mesai saatleri dışında mesaj yoluyla ulaşabilrsiniz.

Yayın: 09.03.2020 - Güncelleme: 03.05.2023 09:33 - Görüntülenme: 561